#Claves de la semana

O Real Madrid derrota 2-1 ao Celta no Bernabéu

O Real Madrid conseguiu este sábado a vitoria ao gañarlle ao Celta de Vigo por 2-1 na segunda xornada da Liga Santander, nun partido disputado no Santiago Bernabéu.

|

Mireiabelmontesaquehonor

O saque de honra correu a cargo da dobre medallista dos Xogos Olímpicos de Río, Mireia Belmonte. Tamén houbo un minuto de silencio en honor ás vítimas do terremoto de Italia.

O partido comezou cos dous equipos presionando a saída do balón rival. Na segunda parte, o Celta puxo presión sobre a portería rival pero foi o Real Madrid quen estreou o marcador cun 1-0 no minuto 59 gracias a Morata.

Desorganizouse o Celta a partir deste momento e empezou a deixar espazos e conceder oportunidades aos de Zidane. Orellana empatou o marcador cun golazo no minuto 66.

Pero a partir de aí os do Real Madrid arrancaron con máis forza e finalmente atoparon o gol gracias a Kroos, que axustou o balón ó pau longo de Sergio cun disparo dende fóra da área. Foi no minuto 80, e durante os dez restantes o Celta buscou o empate sen éxito.