A agricultura ecolóxica, unha necesidade para a saúde e a cadea agroalimentaria

|


Hortaagriculturaecologica



A Sociedade Española de Agricultura Ecolóxica (SEAE) ve a agroecoloxía clave para lograr unha alimentación "sa", "nutritiva" e "sustentable".

Segundo indicou SEAE nun comunicado, a agroecoloxía pasou de ser unha ciencia emerxente que proporciona un marco para deseñar modelos sustentables de produción de alimentos para converterse nunha maneira de entender a produción e a distribución dos alimentos máis racional e equitativa.

"Ademais de producir alimentos sans e saudables, hoxe en día débense impulsar modelos produtivos de alimentos innovadores máis xustos para a xente e todos os actores da cadea agroalimentaria", defendeu SEAE.

relacionada Cada semana nacen en Galicia dous novos operadores de agricultura ecolóxica
relacionada ​Denuncian que o TTIP "sementará perdas" na agricultura galega

Sin comentarios

Escribe tu comentario




No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Pressdigital
Plaza de Quintana ,3 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal Cookies Consejo editorial Publicidad
Powered by Bigpress