A agricultura ecolóxica, unha necesidade para a saúde e a cadea agroalimentaria

|


Hortaagriculturaecologica



A Sociedade Española de Agricultura Ecolóxica (SEAE) ve a agroecoloxía clave para lograr unha alimentación "sa", "nutritiva" e "sustentable".

Segundo indicou SEAE nun comunicado, a agroecoloxía pasou de ser unha ciencia emerxente que proporciona un marco para deseñar modelos sustentables de produción de alimentos para converterse nunha maneira de entender a produción e a distribución dos alimentos máis racional e equitativa.

"Ademais de producir alimentos sans e saudables, hoxe en día débense impulsar modelos produtivos de alimentos innovadores máis xustos para a xente e todos os actores da cadea agroalimentaria", defendeu SEAE.

relacionada Cada semana nacen en Galicia dous novos operadores de agricultura ecolóxica
relacionada ​Denuncian que o TTIP "sementará perdas" na agricultura galega

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Este periódico fue seleccionado por Google News Initiative para su Journalism Emergency Relief Fund

Pressdigital
Plaza de Quintana ,3 15704 Santiago de Compostela
Tlf (34)678803735

redaccion@galiciapress.es o direccion@galiciapress.es
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR POMBA PRESS,S.L.
Aviso legal Cookies Consejo editorial Publicidad
Powered by Bigpress